100,00 €

Vrednostni bon v vrednosti 100 eurov. Vrednostne bone za vse storitve Thalasso Spa Lepa Vida lahko trenutno naročite na lepavida@soline.si.

Vrednostni darilni bon lahko izkoristite za vse vstope, storitve ter programe iz ponudbe Thalasso Spa Lepa Vida ob enkratnem obisku. Darilni bon ni izplačljiv v gotovini. Veljavnost vrednostnega darilnega bona je 5 let od dneva nakupa. Po preteku veljavnosti, koriščenje darilnega bona ni več možno.

Thalasso Spa Lepa Vida je edinstven talasoterapevtski center na prostem. Gostom nudimo posebno doživetje tradicionalnih talasoterapij v edinstvenem naravnem okolju, sredi solinskih polj, z naravnimi produkti pridobljenimi v Krajinskem parku Sečoveljskih solin. Solinsko blato in slanica sta najpomembnejša dejavnika v talasoterapiji, ki izkorišča blagodejne učinke produktov morja, morske obale in klime za krepitev naravne odpornosti in za izboljšanje splošnega počutja. Na voljo so številne storitve in programi za vašo sprostitev in regeneracijo. Center obratuje od maja do septembra in je namenjen razvajanju odraslih in otrok nad dopolnjenim 12. letom starosti (v spremstvu polnoletne osebe). Vrednostni darilni bon lahko koristite za vse storitve in programe. Več podrobnosti o ponudbi Thalasso Spa Lepa Vida najdete na: https://www.thalasso-lepavida.si/.

Obvezna je predhodna rezervacija termina na telefonsko številko + 386 (0)5 6721 360 ali e-mail lepavida@soline.si. Ob vnovčenju darilnega bona je obvezna predložitev originala.

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke