Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov
Piranska sol, žlahtni pridelek Krajinskega parka Sečoveljske soline, je rezultat dela nemirnega vetra, toplega sonca in marljivih solinarjev. Pridelujemo jo ročno, po tradicionalnih metodah, starih več kot 700 let. Osnovni proces je naravna kristalizacija na solnih poljih, zavarovanih s petolo – dragoceno biosedimentno podlago, sestavljeno iz mineralov in mikroorganizmov. Sol z zaščiteno označbo porekla je lahka in izrednega okusa, ki ga dopolnjuje v kristalih ujeta matična voda.
Izdelek je pakiran v v platneno vrečko in je opremljen z deklaracijo v slovenskem, italijanskem, angleškem, nemškem, francoskem in ruskem jeziku.