7,90 €

Maska za obraz na osnovi ekstrakta rjave morske alge (Laminaria hyperborean) in z minerali bogatega solinskega blata kožo vlaži in jo regenerira. Dodani ekstrakt grozdnih lupin, ki je bogat z antioksidanti, kožo ščiti pred stresnimi okoljskimi dejavniki in spodbuja tvorbo koži lastnega kolagena. Maska je primerna za vse tipe kože, zlasti zrele.

Navodilo za uporabo:

Vsebino vrečke stresemo v posodico, dodamo 60 ml vode s sobno temperaturo in mešamo, dokler ne dobimo gladke zmesi brez grudic. S prsti, spatulo ali mehkim čopičem jo takoj nanesemo na čisto in suho kožo obraza v srednje debelem sloju, pri čemer izpustimo predel okoli oči. Maska se hitro posuši oz. strdi. Na koži jo pustimo vsaj 15 minut, nato jo z enim potegom navzgor nežno odstranimo. Preostanek speremo s toplo vodo.

Opozorilo: 

Izdelek je izključno za zunanjo uporabo. Hranite ga zunaj dosega otrok. 

Sestavine/Ingredients: Solum Diatomeae, Calcium Sulfate Hydrate, Algin, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Maris Limus, Vitis Vinifera Skin Extract, Maris Aqua, Silica, Magnesium Oxide, Glyceryl Caprylate, Parfum, Citral, Limonene, Geraniol, Citronellol 


Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke