Valentinova promocija na solinah

07.02.2024 / V rubriki Novice Ponudbe

Bliža se valentinovo, dan, ko ljubezen zažari v prav posebnem čaru. Ker tudi na solinah vemo, kako lepo je biti ljubljen in kako posebne so majhne pozornosti, ki jih dobimo od naših najdražjih, smo se odločili, da vam med 8. in 14. februarjem ponudimo posebni 15% valentinov popust na naše izdelke za nego obraza. Gre za izdelke, ki temeljijo na naših najbolj dragocenih surovinah, to sta solinsko blato in slanica, ki s svojo visoko vsebnostjo mineralov kožo vlažijo in obnavljajo. V zadnjih letih vlagamo veliko truda v njihovo vključitev v kozmetične izdelke za vsakdanjo rabo.

5853 slanica  matična voda8651 lepa vida  solinsko blato n

Popust velja na Slanico v 200 in 750 ml embalaži in z njo povezano Čistilno peno za obraz s slanico ter Vlažilno kremo za obraz s slanico in na Solinsko blato v 450 ml embalaži ter na vse naše Maske za obraz s solinskim blatom. Poleg tega pa lahko ugodneje dobite tudi našo novo Ščetko za masažo obraza. Ta je odlična pri pripravi kože obraza na nadaljnjo nego. Poleg vsega naštetega pa smo se odločili, da bo v teh dneh 15% popust veljal tudi na že tako cenovno ugoden Darilni set nega obraza. Gre za izdelke, ki so sicer primerni za vse letne čase, še posebej prijetna pa je njihova uporaba ravno v zimskih mesecih, saj nam v misli pričara tisto nežno morsko sapico, po kateri hrepenimo vsako poletje.

59558 set darilni nega obraza

Ali je kdo omenil poletje? Ne dvomimo, da še niste slišali za naš Thalasso spa center Lepa Vida, ki v poletnih mesecih vabi v neokrnjeno okolje Sečoveljskih solin. Poleg ugodne morske klime pa naše tradicionalne talasoterapije temeljijo zlasti na blagodejnostih slanice in solinskega blata. Seveda ne moremo izpeljati valentinove promocije, brez da bi ta vključevala našo spa ponudbo. Ker je v dvoje vedno lepše, 15 % popust tukaj velja na nakup vsaj dveh darilnih bonov za 240-minutni vstop v ta edinstven raj na zemlji, kot ga opisujejo številni zadovoljni obiskovalci.

Logo Soline SPA Thalasso Lepa Vida

Vse do 14. februarja, praznika vseh zaljubljenih, imate čas, da svojim dragim ali pa kar samemu sebi privoščite naš izdelek ali pa kar nepozabno poletno doživetje, tako boste zagotovo lažje dočakali poletne dni. Akcija velja tako na spletu kot v vseh naših prodajalnah med 8. in 14. februarjem oz. do razprodaje zalog. Vabljeni!Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke