Novo poglavje v naši čokoladni zgodbi
Veseli nas, da lahko svojo bogato ponudbo čokolad s solnim cvetom dopolnimo še z eno prav posebno tablico – temno čokolado s solnim cvetom in spirulino slovenskega porekla iz ekološke pridelave.
Gre za pomemben korak naprej, saj smo v preteklosti uporabljali spirulino iz uvoza, sedaj pa jo pridelujemo tudi v Sloveniji. Na ta način podpiramo lokalno okolje, obenem pa vam zagotavljamo še večjo svežino in sledljivost sestavin.
Čokolada vsebuje 62 % kakava in ščepec solnega cveta, naše najbolj dragocene soli. Prav poseben okus ji daje spirulina, ki jo mnogi označujejo kot superživilo.
Spirulina:
modrozelena moč narave

Hranilni profil spiruline
Spirulina ima edinstven hranilni profil. V osnovi je sestavljena iz beljakovin (60–70 %), pri čemer vsebuje tudi 8 esencialnih aminokislin, ki jih naše telo samo ne more izdelovati.
Poleg tega je bogata z mikrohranili, kot so:
- vitamini B-skupine (B6, B3, B4)
- vitamin E
- kalcij, železo in magnezij
Čeprav spirulino pogosto imenujemo modrozelena alga, je v resnici cianobakterija – mikroorganizem, ki s fotosintezo ustvarja ogromno hranilnih snovi, vsebuje klorofil, karotenoide in fikocianin ter je znan po svoji izjemni antioksidativni in protivnetni moči. Gre za edinstveno superživilo, ki je zdaj na voljo v naši čokoladi v najkvalitetnejši slovenski različici.
Spirulina daje čokoladi poseben modrozelen odtenek in hkrati prinaša dodano vrednost za telo in zdravje.
Sladko zadovoljstvo z lokalnim podpisom
Naslednjič, ko si zaželite nekaj sladkega, posezite po naši temni čokoladi s spirulino in solnim cvetom. Spirulina, je zdaj pridelana in predelana v Sloveniji, kar našo čokolado naredi še posebej svežo, kakovostno in lokalno.
Posladkajte se z okusom, ki je ustvarjen tukaj in za vas.




