Izdelek meseca oktobra - Slanica-matična voda 200 ml

30.09.2022 / V rubriki Ponudbe

Vstopili smo v jesen in naša koža je po dolgem in vročem poletju pogosto dehidrirana in pustega videza. Ključni element sijoče in napete kože je vlaga, zato je priporočljivo, da zdaj v nego obraza vključimo kvalitetno vlažilno kozmetiko. Poleg izdelkov, ki vsebujejo slanico, naša kozmetična linija vsebuje tudi čisto in koncentrirano slanico-matično vodo, ki jo uporabljamo tako za nego obraza kot telesa. Slanica vsebuje številne morske minerale, od katerih najmočnejši učinek pripisujemo magneziju. V nasprotju s splošnim prepričanjem slanica deluje vlažilno in kot humektant privlači in zadržuje vodo v koži. Minerali, ki so prisotni v slanici pripomorejo k normalnemu delovanju kože ter ohranjajo njen sijoč izgled in naraven pH. Ob enem pa našo kožo obnavljajo in ohranjajo mlado.

Slanica je visoko koncentrirana morska voda, ki nastane v procesu pridobivanja morske soli. Ko solinarji poberejo sol ostane gosta koncentrirana tekočina, ki ima višjo vsebnost raztopljenih soli od morske vode. Poleg natrijevega klorida ta vsebuje tudi magnezijeve, kalcijeve in kalijeve soli, v obliki kloridov, bromidov, karbonatov, sulfatov in jodidov. Ker telo samo po sebi ne proizvaja mineralov, je absorpcija mineralov preko kože izrednega pomena.

Uporabljamo jo lahko v vsakodnevni negi kože kot tonik za obraz, pod prho ali v obliki maske za obraz, ko slanico zmešamo z mlekom za obraz. V obliki kopeli, za nego las, kot deodorant, za nego zob in dlesni…

Naša slanica oz. mati vseh voda je resnično pravi eliksir za vašo kožo, z njeno pomočjo pa povsem enostavno vnesete vse blagodejnosti morske vode v vaš vsakdan. 

8650 lepa Vida slanica

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke