Izdelek meseca novembra - Darilni set milnik

31.10.2023 / V rubriki Novice Ponudbe

Ta privlačen darilni set sestavljata eno naših bolje prodajanih mil – milo s solinskim blatom in elegantna keramična posodica za milo. Vanjo boste lahko varno odložili vsa naša mila. Keramični milnik je plod slovenske rokodelske tradicije in so jo izbrani obrtniki s priznano večstoletno tradicijo skrbno oblikovali posebej za potrebe kozmetične linije Lepa Vida.

8700 set milnik solinsko blato

Že tako odlični osnovi mila, ki temelji na ekološko pridelanem palmovem olju, ki je s strani RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) certificirano kot »trajnostno«, smo dodali rastlinski glicerin, ki kožo dodatno vlaži, in kanček naše najbolj dragocene surovine. Solinsko blato s svojimi naravno prisotnimi minerali kožo izdatno neguje in vlaži, zaradi svoje sestave pa pravzaprav povečuje čistilni učinek samega mila.

 6140 milo s solinskim blatom

Solinsko blato prištevamo med enega pomembnejših terapevtskih peloidov slovenskega prostora. Terapevtski uporabi solinskega blata in slanice lahko v našem prostoru sledimo vsaj od srednjega veka dalje. Če za Piran trdimo, da je mesto, ki je zraslo na soli, lahko za razvoj Portoroža kot znanega klimatskega zdravilišča poleg ugodne klime izpostavimo zlasti naravne produkte okoliških solin, med katerimi so bile Sečoveljske vselej največje. Blagodejne vplive slanice in solinskega blata so ljudje za lepoto in zdravje uporabljali že od davnine dalje, saj so vedeli, da gladka, napeta in sijoča koža ne odraža zgolj lepote, temveč predvsem notranje ravnovesje in zdravje. Solinsko blato ali fango je s slanico obogatena istrska ilovica, pastozna, naravno mehka, homogena masa, drobnozrnata, črnikaste barve. Zaradi posebnega postopka zorenja je koncentracija mineralov v blatu Sečoveljskih solin mnogo višja kot v morskem blatu, s tem pa se njegove blagodejnosti samo povečujejo. Preberite več.

8651 lepa vida  solinsko blato n

Sedaj imate enkratno priložnost, da po posebnem 20% promocijskem popustu preizkusite naše milo s solinskim blatom in si zraven zagotovite tudi naš ekskluzivni keramični milnik. Ta je naprodaj samo v omenjenem setu. Set je lahko tudi izvrstno darilo, primerno tudi za bližajoči se božično-novoletni čas obdarovanj. Pohitite, saj akcija velja le do razprodaje zalog.

BZ02


 

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke