Izdelek meseca maja - Solinsko Blato 450 ml

28.04.2023 / V rubriki

Ste že pripravljani na prvi skok v morje? Brez skrbi. Za vas smo pripravili anticelulitni protokol uporabe našega solinskega blata. Tako se boste učinkovito in sistematično lotili preoblikovanja problematičnih predelov telesa. Vaša koža bo bolj čvrsta in napeta, vaša samozavest pa to poletje neuničljiva. Odločili smo se, da vam v mesecu maju ponudimo naše Solinsko blato v 450 ml pakiranju po posebnem 20 % promocijskem popustu. Za razliko od sorodnih proizvodov na trgu naš vsebuje kar 99 % te prvobitne morske dragocenosti.

8651 lepa vida  solinsko blato n

Solinsko blato iz Sečoveljskih solin (Maris Limus), v našem okolju že dolga stoletja slovi po svojih terapevtskih in negovalnih lastnostih. Posebni postopek naravnega zorenja ga dodatno obogati z minerali, ki kožo vlažijo in regenerirajo. Med njimi velja izpostaviti zlasti magnezij, pomemben element številnih biokemičnih procesov v našem telesu. Poleg magnezija, ki deluje protivnetno in pripomore k regeneraciji naše kože, solinsko blato vsebuje tudi kalcij in žveplo. Kalcij je, ravno tako kot magnezij, telesu in koži esencialnega pomena. Žveplo pa deluje antibakterijsko in je zato posebej priporočljivo za mastne in nečiste tipe kože.

Tokrat pa se bomo, kot obljubljeno, posvetili predvsem negovalni funkciji solinskega blata, ki ga še posebej priporočamo v boju proti celulitu. Obloga s solinskim blatom primarno pospešuje izločanje odpadnih snovi iz telesa, s čimer pripomore k preoblikovanju postave ter k lepemu in zdravemu videzu naše kože. Ta je po uporabi bolj napeta, čvrsta in elastična.

NAVODILA ZA UPORABO: Solinsko blato pred uporabo dobro premešamo. Lahko uporabimo priloženo leseno spatulo. Na predele telesa s celulitom (najpogosteje so to zadnjica, stegna in trebuh) nanesemo debelejši sloj solinskega blata ter mesto povijemo s plastično folijo za živila. Po 20 – 30 minutah izdelek odstranimo s pomočjo priložene spatule, uporabljeno blato pa zavržemo v koš za smeti. Kožo nato speremo z mlačno vodo. Učinek blatne obloge lahko povečamo, če pred uporabo blato nad vodno kopeljo segrejemo do največ 45℃. Po oblogi priporočamo 30 minutni počitek. Za najboljše rezultate svetujemo uporabo blata po spodnjem protokolu: prve tri dni naredimo blatno oblogo vsak dan, nato na dva ter na tri dni. Za mesečno terapijo boste potrebovali približno dva lončka blata. 


fango protokol sloRDpi


P.s. Učinki uporabe solinskega blata bodo še bolj izraziti, če pred vsako terapijo uporabite našo masažno rokavico in slanico - aqua madre. Slanico preprosto nanesite na telo, ter jo z nežnimi krožnimi gibi vtrite na želena mesta.

Se vidimo na plaži!

6021 Masazna rokavica8650 lepa Vida slanicaBZ02

RAZVAJAJO TELO, BOŽAJO DUŠO


Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke