Izdelek meseca maja: Dišava za prostor aqua maris 150 mL

03.05.2024 / V rubriki Novice Ponudbe

Na solinah se v maju prebujamo v pravo simfonijo naravnih arom; nežni vonji majskih cvetlic, svežina jutranje rose in vse toplejši vetrovi počasi prinašajo tisti znani vonj po soli. Podobno pa tudi Dišava za prostor aqua maris naše bivalne prostore tankočutno oplemeniti z nežnimi poletnimi aromami, po katerih hrepenimo vsi. Samo v mesecu maju si jo lahko zagotovite po posebnem 20% promocijskem popustu.

Z novim letom smo našo naravno kozmetično linijo izdelkov Lepa Vida obogatili z dišavami za prostor. Ponujamo dva različna vonja, enega smo ujeli v dišavno svečko maris sal, drugega pa v dišavo za prostor aqua maris.

59351 disavna sveca marissal   59355 disava za prostor AQUA MARIS  Š 2

Gre za skrbno izbrane arome, ki utelešajo omamnost s soncem obsijanih morskih plitvin in nas v mislih popeljejo na dolge poletne sprehode ob mediteranski obali, kjer se nežne citrusne note prepletajo z vonjem morja. 

Dišava za prostor aqua maris je več kot le vonj, je doživetje - povabilo k sprostitvi, ko lahko v trenutkih miru odmislimo vse strese dneva. Njen nežni vonj prostor navdihne s svežino, ki očisti um in dvigne duha. Intenzivnost vonja lahko uravnavamo z dodajanjem ali odvzemanjem priloženih lesenih palčk.

disava za prostor n03

Tisto, kar dišavo aqua maris loči od ostalih, ni samo njen očarljiv vonj, pač pa tudi izgled. V elegantno 150 ml stekleničko smo nasuli prave kristale ročno pridelane morske soli s Sečoveljskih solin in jih skrbno prelili z dišavo. Dišava za prostor je narejena z isto predanostjo, ki zaznamuje našo 700-letno tradicijo ročne pridelave morske soli in tako ponazarja bistvo naše dediščine.

Z velikim veseljem smo se odločili, da vam v mesecu maju ponudimo 20-odstotni popust na to omamno dišavo. To je naš način, da bi v vaš dom vnesli dotik morja in z vami radostno slavili čas, ko se pomlad počasi pričenja prevešati v poletje.

Obdajte se s subtilnim razkošjem dišave aqua maris in ji dovolite, da vas zapelje na sončno morsko obalo.

BZ02


Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke