Izdelek meseca februarja - Žepne solnice

31.01.2023 / V rubriki Ponudbe

V najkrajšem mesecu leta smo se odločil, da vam ponudimo naš posebni mesečni popust na lesene žepne solnice. Gre za izdelka, ki ju v našem prodajnem programu uvrščamo med dodatke za dom in sicer res imenitno dopolnijo vsako jedilno mizo. Kakorkoli pa smo ju razvili z mislijo na tiste prave gurmane, ki želijo imeti Piransko sol ali še bolje solni cvet s sečoveljskih solin vedno na dosegu roke, ne glede na to kje se nahajajo.

Vsi leseni izdelki našega prodajnega programa so plod skrbno izbranih slovenskih rokodelcev. Zanje izbiramo les hrasta ali bukve. Žepne solnice so iz hrastovega lesa, ki ga priznani obrtniki s trudom izdolbejo in opremijo s pokrovom na zasuk. Po končanem oblikovanju jih skrbno skrtačijo in naoljijo z naravnimi negovalnimi olji ter tako povečajo njihovo življenjsko dobo. Izdelka vam ponujamo v dveh velikostih, tako enojno kot dvojno žepno solnico pa dobite v prikupni platneni vrečki z logotipom Piranskih solin.


6007 Zepna solnica enojna2Zepna solnica enojna 

6008 Zepna solnica dvojna2Zepna solnica dvojna


Se vam je že zgodilo, da ste obedovali v restavraciji ter želeli jedi dosoliti, vendar vam ponujena kvaliteta soli ni bila po godu? Sedaj temu ne bo več tako, saj si lahko po posebnem 20 % popustu privoščite prvovrsten dodatek, ki ga lahko napolnjenega z našo soljo odnesete na vaš naslednji gurmanski pohod. Vaše brbončice vam bodo zagotovo hvaležne. Dober tek!


Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke