Izdelek meseca februarja- Darilni set slanica

01.02.2024 / V rubriki Novice Nasveti Ponudbe

Ali že uporabljate našo slanico?

5853 slanica  matična voda

V mesecu februarju smo se odločili, da vam kot izdelek meseca po posebnem 20 % promocijskem popustu ponudimo naš darilni set Slanica. Set vsebuje bombažno masažno rokavico in slanico v priročni 200 ml embalaži. Uporaba masažne rokavice zagotavlja učinkovit začetek nege telesa, saj spodbuja krvni obtok in tako kožo pripravi na nadaljnje razvajanje s solinskimi izdelki Lepa Vida. Namenjena je uporabi na mokri koži.

59556 set darilni slanica

Slanici na solinah pravimo kar aqua madre oz. mati vseh voda in jo že stoletja pridelujemo na kristalizacijskih poljih Sečoveljskih solin. Gre za morsko vodo, podvrženo naravnim procesom zgoščevanja vse do te točke, da se lahko v njej oblikujejo kristali dragocene Piranske soli, ene izmed bolj okusnih in iskanih kuhinjskih soli. Izhlapevanje morske vode povečuje vsebnosti vseh v morju naravno prisotnih mineralov, to pa slanico obogati v pravo zakladnico naravnih učinkovin. Te pripomorejo k normalnemu delovanju kože ter ohranjajo njen sijoči izgled in naravni pH.

Po uporabi naših izvrstnih trdih mil za tuširanje majhno količino slanice nanesite neposredno na vlažno kožo telesa in jo z nežnimi krožnimi gibi vtirajte slanico v telo. Poleg tega lahko slanico uporabite tudi kot tonik za obraz, kot dodatek h kopelim, odlično se izkaže tudi pri negi zob in dlesni in še veliko več.

Dovolite esenci morja, da vas neguje in razvaja skozi celo leto.

BZ02

Razvajajo telo božajo dušo.Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke