Izdelek meseca januarja - Trdi šamponi za lase s solinskim blatom (84 g)

29.12.2022 / V rubriki Ponudbe

Kot izdelek meseca vam samo v mesecu januarju, po posebnem promocijskem 20 % popustu, ponujamo naše trde šampone s solinskim blatom. Na voljo je v treh različicah, za mastne, suhe in normalne lase.

Ko govorimo o trdih šamponih nikakor ne moremo prezreti, da gre za okolju veliko bolj prijazno izbiro, saj ti ne potrebujejo plastične embalaže. Zaradi odsotnosti vode v njihovi sestavi, pa trdi šamponi običajno ne potrebujejo niti konzervansov. Gre za ekonomičen izdelek, saj je uporaba ene tablice trdega šampona primerljiva s porabo 2 do 3 plastenk tekočih šamponov. Priročen je tudi za potovanja.

Našim trdim šamponom smo dodali z minerali bogato solinsko blato eno naših najbolj dragocenih surovin. Solinsko blato ima enkraten čistilni učinek, saj pripomore k absorpciji odvečnih maščob, ter s svojimi minerali neguje, obnavlja in vlaži naše lasišče. Šampon za mastne lase ga vsebuje največ.

Čeprav so trdi šamponi na videz podobni milom, je potrebno poudariti, da tukaj ne gre za mila. Narejeni so iz podobnih sestavin kot tekoči šamponi, le da jim pri izdelavi ne dodajamo vode. Čistilna osnovo sestavlja kombinacija treh aktivnih detergentov, to so Sodium Cocoyl Isothionate, Disodium Lauryl Sulfosucinate in Cocamidopropyl Betaine. Gre za nežne detergente, ki učinkovito odstranijo umazanijo in pri tem ne sušijo oz. dražijo našega lasišča. Vsi so 100 % biorazgradljivi. Naši trdi šamponi ne vsebujejo sulfatov, silikonov in parabenov, ki običajno sestavljajo najbolj razširjene proizvode v kozmetični industriji. Gre za čedalje manj zaželijene snovi, saj raziskave nakazujejo, da lahko škodujejo zdravju.

Vsi trije šamponi vsebujejo pantenol (provitamin B5), ki deluje vlažilno. Ta na laseh ustvari tanek zaščitni film, tako da izgledajo močnejši in debelejši. Glede na tip las smo v sestavo naših šamponov dodali različna negovalna rastlinska olja: kokosovo olje (za mastne lase), jojobino olje (za normalne lase) in arganovo olje & karitejevo maslo (za suhe lase).

Sedaj imate enkratno priložnost da poskusite nekaj kvalitetnega in novega, ali pa da to preprosto podarite nekomu, ki mu želite dobro. Tudi narava vam bo pri tem hvaležna.

8870 trdi sampon  za mastne lase

8871 trdi sampon za normalne lase

8872 trdi sampon za suhe lase

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke