Izdelek meseca decembra - Soli za kopeli

01.12.2022 / V rubriki Ponudbe

V mesecu decembru vam kot izdelek meseca ponujamo naše prvovrstne soli za kopeli. Tako si lahko še lažje pričarate pravo morsko razvajanje v udobju lastne kopalnice. Ljudje so že od nekdaj poznali pozitivne učinke kopeli, še posebej solnih. Učinkujejo sprostitveno in pomirjujoče, še zlasti ko topli vodi dodamo nekaj kapljic naravnih eteričnih olji oz. naravnih dišavnih mešanic. V nasprotju s prhanjem nas kopel več kot samo očisti. Topla voda sprošča mišice, poglobi dihanje in prežene nemir. Sol iz Sečoveljskih solin je za kopeli še posebej primerna, saj je bogata s številnimi elementi, med katerimi zaradi svojih regenerativnih in razstrupljajočih učinkov velja izpostaviti zlasti magnezij.

Za vas smo pripravili sol za kopeli brez dodatkov , kot tudi kopalne soli z dodatki eteričnih olji poživljajočega rožmarina ali sproščujoče sivke, ter dišavnimi mešanicami vrtnice in verbene, ki s svojimi omamnimi notami poskrbijo za prav posebno doživetje. Popust velja prav na vse.

Vnesite kanček morja v vaš vsakdan kjerkoli že živite in privoščite sebi ali vašim bližnjim vso dobrobit morja tudi v hladnejših zimskih mesecih. Kopeli lahko uporabite tudi kot kopeli za noge in so lahko izvrstno božično darilo prav za vse ljubitelje poletja.


5785 sol za kopel rožmarin 450g

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke