Izdelek meseca aprila - Solni piling za telo Verbena 250 ml

29.03.2023 / V rubriki Nasveti Ponudbe

V Pomladi je nadvse priporočljivo, da pričnemo svojo kožo pripravljati na poletne mesece. Kako bolje začeti kot z našim solnim pilingom za telo?

8522 solni piling za telo verbena 250mlPET

 
Osnova izdelka je naravna morska sol. Ta v prvi vrsti mehča zunanjo plast naše kože, ki je tako bolje pripravljena na mehansko delovanje slanih kristalov. Sol je nežno, a nadvse učinkovito abrazivno sredstvo, ki kožo globinsko čisti, ter jo s tem napravljajo bolj gladko, voljno in mehko. Pri tem pa ravno zaradi svoje sestave ta pripomore tudi k absorpciji toksinov in tako dodatno odstranjuje nečistoče.

Piling uporabite pod tušem na vlažni koži. Z nežnimi krožnimi gibi ga preprosto natrite po telesu, ter ga sperite. Za še boljše rezultate svetujemo, da pred samim pilingom telo na suho skrtačite z uporabo nežne ščetke za telo, ali si pri tem pomagate z našo masažno rokavico.

6021 Masazna rokavica

Izdelek vsebuje kar 40 % naše prvovrstne, ročno pridelane morske soli. Za dodatno vlaženje pa poskrbi rastlinski glicerin, oljčno olje in hidrolizirani pšenični proteini.  Tokrat vam ponujamo vonj verbene, ki vam bo preko svoje sveže, nežno citrusne note, v mislih pričaral ravno tiste, s soncem obsijane pokrajine, ki jih nameravate obiskati to poletje.

BZ02

RAZVAJAJO TELO, BOŽAJO DUŠOProjekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke