Črni petek na solinah

22.11.2023 / V rubriki Novice Ponudbe

V času črnega petka, smo se na solinah odločili, da vam ponudimo kar 30 % popust na vse naše izdelke s solinskim blatom: 


8651 Lepa Vida solinsko blato P6140 milo s solinskim blatom8870 trdi sampon  za mastne lase8871 trdi sampon za normalne lase8872 trdi sampon za suhe lasemaske za obraz s solinskim blatom komplet


Solinsko blato je z slanico obogaten morski sediment, podvržen posebnemu postopku zorenja, ki ga obogati z minerali. Tako postane nadvse učinkovito sredstvo za nego naše kože.

Kozmetična linija Lepa Vida v izdelke za vsakodnevno nego vključuje primarne surovine s Sečoveljskih solin kot so: sol, slanica in solinsko blato v izdelke za našo vsakodnevno nego. Poleg solinskega blata ki je odličen za razne obloge telesa, vam v tokratni akciji ponujamo tudi maske za obraz s solinskim blatom (preberi več), trde šampone za lase s solinskim blatom (preberi več) in celo našo prodajno klasiko - milo s solinskim blatom

Ob uporabi kode FANGO30 se vsem naštetim izdelkom v košarici odšteje 30 % popust. Pohitite, akcija velja le do 26.11.2023.

Pravila akcije: Vse cene so v € in vsebujejo DDV. Popusti veljajo pri nakupu izdelkov na spletni strani www.soline.si. ob uporabi spletne kode FANGO30. Popusti veljajo za izdelke, ki so navedeni, za navedeno obdobje oz. do odprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za izdelke, ki so že v akciji ali darilnih setih.  

BZ02

     

Projekt SOLJKE

Prijavite se na naše e-novičke